Design a site like this with WordPress.com
Get started

Doelstellingen

Met de vorige “Christadelphian world” en “Our World” op Blogspot, wilde Marcus Ampe een blik werpen op wat er in de wereld gebeurde vanuit een Christadelphian gezichtspunt. Na de Blogger-blog te hebben overgezet naar dit WordPress platform, is er niet veel veranderd.

De auteur van dit blog vindt het niet erg om af en toe zijn persoonlijke mening te geven, hoewel hij de meeste van zijn eigen overpeinzingen voornamelijk presenteert op zijn eigen WordPress site Marcus Ampe’s Space. Aarzel niet om ook daar een kijkje te nemen en meer diepgaande politieke en economische artikelen te vinden op die persoonlijke ruimte.

Op deze site wordt vooral aandacht besteed aan wat er in de loop van de dag gebeurt en aan het religieuze aspect er van in ons leven. Religieus nieuws is hier te vinden, maar ook gebeurtenissen die onze aandacht en bezinning vragen, komen op dit platform aan bod.

Naast de nieuwsfragmenten krijgen ook bezinningsteksten, gebeden en citaten (zowel uit de Bijbel als van wereldse mensen) een plaats om ons aan het denken te zetten over wat er gezegd wordt en wat er in deze wereld gebeurt.

Het zou mooi zijn als de bezoekers van deze site meer te weten zouden komen over de Enige Ware God en zouden inzien dat het niet de godsdienst is die schuld heeft aan alle problemen in deze wereld, maar de mens zelf die moeilijkheden voor zichzelf meebrengt.

 

*

Wij vermelden hier wel graag dat van de vroegere meer dan 4 000 artikelen van het geïmporteerde vroegere “Our World”, hier geen labeling of kernwoord vermeldingen gemaakt zijn. Daarom raden wij u aan als u op zoek bent naar iets, hiervoor de zoekfunctie te gebruiken, door het ingeven van een trefwoord of korte zin. Zo zal u nog een verdere schat aan informatie kunnen vinden, welke anders verborgen blijft.

%d bloggers like this: